
Σχετικά με εμάς
Η ιστορία, η φιλοσοφία και το πάθος μας
Κάντε ένα δώρο στον ουρανίσκο σας
Το καλύτερο είναι από τη ζωή να αποχωρήσεις όπως από ένα συμπόσιο: ούτε διψασμένος ούτε μεθυσμένος.
Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος
Γουρνοπούλα

Ίσως είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εδέσματα της περιοχής της Ηλείας. Η Γουρνοπούλα ψημένη στη σούβλα εντυπωσιάζει με το γλυκό κρέας και την τραγανή πέτσα. Μια μοναδική γεύση από την περίοδο της τουρκοκρατίας που μας χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια για την νοστιμιά της και είναι για εμάς ίσως το σήμα κατατεθέν.
Καγιανάς

Καγιανάς, στραπατσάδα ή κοσκοσέλα, φτιάχνεται σε όλη την Ελλάδα με πολλές παραλλαγές. Στην Πελοπόννησο πχ ο καγιανάς είναι τελείως διαφορετκός από την υπόλοιπη Ελλάδα.Στα Μακρίσια ειδικότερα περιλαμβάνει παστό χοιρινό που ίσως είναι το Α και το Ω, τυρί σφέλα και ρίγανη. Είναι πραγματικά πεντανόστιμη παραδοσιακή συνταγή Πελοποννήσου .
